Ta ideja o natečaju Facebook nagovarja vaše stranke, da si sami ustvarijo fotografije, ki so v stiku z vašimi izdelki / storitvami ali pa so na enem od vaših lokacij z opeko in malto. Podobno je # 1, saj ustvarja osebno priporočilo / izjavo za vaše podjetje, vendar ima tako veliko prednost kot pomanjkljivost:

Prednost: Fotografija zagotavlja prepričljiv dokaz, da priporočate podjetje in njegove izdelke, saj morate bodisi kupiti izdelek / storitev od podjetja ali obiskati eno od njegovih lokacij.

Pomanjkljivost: Udeleženec mora že kupiti vaš izdelek / storitev ali obiskati eno od vaših lokacij, kar je velika ovira za vstop.

Da bi bila ta vrsta tekmovanja uspešna, morate na vaši Facebook strani že imeti veliko strank in oboževalcev. Zakaj? Samo zmerni odstotek vaših strank bo videl ali vnesel vaše tekmovanje. In da bi vstopili, morajo vzeti čas, da si fotografijo sami naredijo nekaj zelo specifičnega. S tem se bo zmanjšalo število udeležencev na tekmovanju.

Da bi dobili uspešno donosnost vaše naložbe (število potencialnih kupcev) iz tega tekmovanja, vam priporočam, da uporabite to natečajno idejo, če imate na svoji Facebook strani vsaj 5.000 Likes. To vam bo dalo dovolj vnosov, da bo tekmovanje pritegnilo in privabilo ljudi, da delijo s svojimi prijatelji, da bodo dobili več glasov kot katerikoli drug vnos, ki bo zmagal.

Če imaš manj kot 5.000 Facebookov, ne mara! Jaz bi priporočal uporabo Facebook tekmovanje ideja # 1: To bo dobil tono vnosov in priporočil za izdelke, tako da je veliko lažje za ljudi, da vstopijo.

Tovrstno tekmovanje lahko zaženete z aplikacijo Facebook Contest, kot je App Contribution. Tako kot pri tekmovanju # 1 lahko uporabite vgrajeno glasovanje o vnosih, da določite zmagovalca. Udeleženci bodo prisiljeni deliti čim več s svojimi prijatelji, da bodo dobili največ glasov.

Content Protection by DMCA.com